Nem telhetett el úgy nap, hogy ne artban töltöttük volna el a napunkat. Délután nem tévedtünk volna be. A héten ha 4 doboz cigit nem szívtunk volna el, akkor egyet sem. Ismét péntek van. Mi történik? Vége lesz egy hét múlva mindennek, ami úgy igazán fontos lett volna a 2 év alatt. Az utolsó félévre mindenki ráhangolódott mindenkire. Leginkább mindenki ott ugrált körülöttem. Egy hét múlva pedig... Jövő hét szombaton nekem meg fog szakadni a szívem azon az egy órán vagy végigröhögöm, közben pedig rinyálok. Ismerem magam. Félek ettől kibaszottul. Nos, de ezt majd akkor fogom leírni... MÉG EGY HETET KIÉLVEZEK ELŐTTE!

Ma egész nap próbáltunk a tanárbúcsúztatóra. Tényleg izgalmas volt egymás után vagy százszor elénekelni az "Ilyenek voltunk"-ot. Komolyan. Már a könyököm jön ki. Angolon pedig filmet néztünk, élményékkel tele volt számomra az is. A hét beszólása meg: "menj anyádba" "te úgyse jössz el velünk, tudom". Igazából, először azt értettem: menjünk artba! Bocs, Bálint..:D Na puszilok mindenkit.

Szerző: Fade_a_Forest  2010.06.04. 16:47 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ismerteto.blog.hu/api/trackback/id/tr632056611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása